Werken bij Sales Discovery®

Sales Discovery® groeit. Daarom blijven wij graag voortdurend in gesprek met kandidaten voor de functie van:
 
 
SalesCoach
De SalesCoach heeft minimaal 4 jaar succesvol ervaring als sales manager in business to business markten en verstand van acquisitie. HBO werk- en denkniveau is een voorwaarde. Je bent enthousiast, doortastend en vooral uitstekend in staat om mensen successen te laten behalen. On-the-Job, direct, gepassioneerd, helpend en wederzijds respect zijn kernwoorden voor de gezochte Coach. Je rapporteert aan één van de partners.
 
 
Call Center Coach
De Call Center Coach is een jonge ondernemende persoonlijkheid met natuurlijk enthousiasme. Een ideale baan voor een HBO'er  met twee jaar werkervaring (of starter) die een groep agents enkele jaren enthousiast gaat begeleiden. Vele doorgroeimogelijkheden voor een zelfstandige commerciële motivator. Je rapporteert aan één van de partners.
 
 
Sales Executives
De Sales Executive heeft minimaal 2 jaar succesvol ervaring in persoonlijke verkoop, liefst in business to business markten. Je bent flexibel, zelfkritisch en ondernemend. Je ziet commercie als een vak en wilt hierin excelleren, XYZ certificaten behalen en/of doorgroeien tot SalesCoach.
 
Aan de hand van een Intake Gesprek word je getoetst op geschiktheid voor diverse product-/marktcombinaties in relatie tot je ervaring en commerciële vaardigheden. Na een training van gemiddeld 2 tot 4 weken ga je het veld in en rapporteer je aan de SalesCoach.  
 
 
Geïnteresseerd in één van deze rollen?  Schrijf je dan in via het formulier bij "Inschrijven". Je kunt ook direct bellen met de zaak via 020-6444480 of met Rogier van Hagen via 06-51056331.
Ontdek je groei