Diensten

Sales Executives
Structurele werving en jarenlange praktijkervaring met verkopers en account managers hebben geleid tot een gezonde poel met commercieel talent, van krachtige"welpen" tot ervaren "tijgers". Sales Discovery® levert deze Sales Executives geheel getraind en opgeleid en zorgt ervoor dat zij exclusief voor uw bedrijf en uit naam van uw bedrijf klanten en prospects bezoeken. Alsof het uw eigen medewerkers zijn.
 
Zowel de resultaten uit telefonische opvolging als uit verkoopgesprekken zijn te volgen via www.salesdiscovery.nl en eventuele ondersteuning met gekwalificeerde sales leads is snel georganiseerd. De SalesCoaches van Sales Discovery® zorgen voor dagelijkse aansturing, gaan zo nodig mee op pad en evalueren regelmatig met alle betrokkenen.
 
 
Resultaatcoaching
Resultaatcoaching laat mensen excelleren! Geen standaard theorie of dagvulling maar praktische hulp op individueel nivo en met niet anders dan het geplande resultaat als doel. Of het nu gaat om uw eigen mensen of uw gedetacheerde Sales Executive(s), iedereen heeft een eigen SalesCoach (24/7) die mede verantwoordelijk is om uw doelstellingen te bereiken. De SalesCoach is een ervaren "tijger" met management ervaring die volgens de beproefde methodieken van Sales Discovery® werkt.
 
All-in-one
Een uniek marktbewerkingsprogramma combineert het database-marketing concept©, de Sales Executives, de resultaatcoaching en de XYZ Formule® tot één geoliede machine. De opdracht bestaat uit het behalen van een commercieel resultaat dat in één tot drie jaar moet worden gerealiseerd. Weinig omkijken voor de opdrachtgever en resultaatafhankelijke beloning voor Sales Discovery®. Een ideale oplossing voor organisaties die met bestaande of nieuwe producten een ambitieus groeiscenario nastreven.
Ontdek het verschil