Sales Discovery® 
 
Visie en Missie
 
In toenemende mate hebben organisaties behoefte aan een oplossing voor gestructureerde en effectieve bewerking van hun (zakelijke) markt. Om diverse redenen komt die bewerking echter vaak niet goed van de grond. Soms hebben organisaties (tijdelijk) onvoldoende menskracht of hebben de zittende commercianten onvoldoende tijd en aandacht en vaak is er sprake van onvoldoende doeltreffende coaching op marktbewerking. Maar zeker als er "groei" gewenst is wordt behoefte al snel noodzaak!
 
Onafhankelijk van de beschikbare menskracht binnen organisaties biedt Sales Discovery® no-nonsense resultaatcoaching en levert commerciële "welpen" of "tijgers" die zijn opgeleid voor pro-actieve marktbewerking. De combinatie van één of meer gedetacheerde Sales Executives met het database-marketing concept© (van zuster Market Discovery®) en gedreven resultaatcoaching levert een uniek programma op. Dit alles wordt gecompleteerd met een heldere rapportage (XYZ-formule online®) die "any time any place" inzichtelijk is en bijdraagt aan profijtelijke samenwerking. Sales Discovery® is als het ware een verlengstuk van iedere sales organisatie!
 
Interesse?  Een kennismaking met Sales Discovery® is snel geregeld. Bel rechtstreeks met Claudio Mancinelli (06-53630291) of mail via de "contactbutton" op deze website. Wij presenteren graag de mogelijkheden voor úw organisatie.
 
Ontdek uw voordeel